ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023

Γίνε χορηγός

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, είναι και φιλοδοξεί να παραμείνει ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά γεγονότα της Αλεξάνδρειας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο σύλλογος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» λειτουργεί επίσημα από το 2018 και αποτελεί τον φορέα υλοποίησης του Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από το 2015 υπό τη αιγίδα της Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας. Μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, το διαγωνιστικό τμήμα, τις παράλληλες δράσεις, τις μουσικές εκδηλώσεις, το πολυδιάστατο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μετατρέπει όλη την πόλη σε μία γιορτή του πολιτισμού και της τέχνης. Οι χώροι του Φεστιβάλ γίνονται σημείο συνάντησης θεατών, καλλιτεχνών, φορέων του πολιτισμού, και άλλων συνεργαζόμενων φορέων με την τοπική κοινωνία. Συγχρόνως, η διεθνής διάσταση της διοργάνωσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης μας στα Μέσα, καθώς γίνεται τόπος συνάντησης με την διεθνή κοινότητα. Η λειτουργία και η συνεχής πρόοδος του Φεστιβάλ με διεθνείς συμμετοχές και παρουσία αναγνωρισμένων ελλήνων καλλιτεχνών, αποτελεί σημείο εκκίνησης για την αναβάθμιση του τόπου μας, ενώ συντελεί καταλυτικά στην πολιτισμική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Κάθε τέλος Ιουνίου, η δύση του ήλιου μας βρίσκει μπροστά από τα λευκά πανιά των προβολών, και εκεί θέλουμε να είστε μαζί μας. Είναι προτεραιότητά μας η συνεχής και εναργής συνεργασία μας, με περισσότερους τοπικούς φορείς.

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 25 Ιουν 2023, ενώ το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα. 

Το Δ.Σ και τα μέλη του συλλόγου της «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ», σας καλούμε να γίνετε υποστηρικτές του Φεστιβάλ και να συμβάλλετε στην διοργάνωσή του.

Μπορείτε να μας στηρίξετε αναλαμβάνοντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ
ΤΙΤΛΟ «ΧΟΡΗΓΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ»
● 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
● 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
● 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
● 4ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
● 5ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ
● 6ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ανταποδοτικά ο σύλλογός μας δίνει την δυνατότητα προβολής της επιχείρησής σας μέσα από μια σειρά διαφημιστικών ενεργειών που αναλαμβάνουμε πριν και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Σχετικά με τα χρηματικά έπαθλα των βραβείων, περιλαμβάνεται:

  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ www.iasff.gr, ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.

Η οικονομική ενίσχυση περιλαμβάνει :

  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.
  • ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας παρακαλούμε να μας στείλετε την κάρτα σας σε ψηφιακή μορφή το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980144402 (κ. Γραμμενοπούλου).

Χορηγοί επικοινωνίας του 9ου Φεστιβάλ θα είναι η ΕΡΤ3 καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της (102FM και 95.8FM).

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας
Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ»