ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024 - 10o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Γίνε χορηγός

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, είναι και φιλοδοξεί να παραμείνει ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά γεγονότα της Αλεξάνδρειας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο σύλλογος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» λειτουργεί επίσημα από το 2018 και αποτελεί τον φορέα υλοποίησης του Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από το 2015 υπό τη αιγίδα της Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας. Μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, το διαγωνιστικό τμήμα, τις παράλληλες δράσεις, τις μουσικές εκδηλώσεις, το πολυδιάστατο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μετατρέπει όλη την πόλη σε μία γιορτή του πολιτισμού και της τέχνης. Οι χώροι του Φεστιβάλ γίνονται σημείο συνάντησης θεατών, καλλιτεχνών, φορέων του πολιτισμού, και άλλων συνεργαζόμενων φορέων με την τοπική κοινωνία. Συγχρόνως, η διεθνής διάσταση της διοργάνωσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης μας στα Μέσα, καθώς γίνεται τόπος συνάντησης με την διεθνή κοινότητα. Η λειτουργία και η συνεχής πρόοδος του Φεστιβάλ με διεθνείς συμμετοχές και παρουσία αναγνωρισμένων ελλήνων καλλιτεχνών, αποτελεί σημείο εκκίνησης για την αναβάθμιση του τόπου μας, ενώ συντελεί καταλυτικά στην πολιτισμική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Κάθε τέλος Ιουνίου, η δύση του ήλιου μας βρίσκει μπροστά από τα λευκά πανιά των προβολών, και εκεί θέλουμε να είστε μαζί μας. Είναι προτεραιότητά μας η συνεχής και εναργής συνεργασία μας, με περισσότερους τοπικούς φορείς.
 

Το επετειακό 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 29 Ιουνίου 2024, ενώ το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάιο

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

10ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (2024)

Το Δ.Σ και τα μέλη του συλλόγου της «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» αλλά και η Επιτροπή του Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας, σας καλούμε να γίνετε υποστηρικτές του Φεστιβάλ και να συμβάλλετε στην διοργάνωσή του.

Μπορείτε να μας στηρίξετε αναλαμβάνοντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

GREAT SPONSOR   

GOLD SPONSOR      

SILVER SPONSOR   

BRONZE SPONSOR                 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 

● ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
● ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
● ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
● ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
● ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ
● ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

● ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ανταποδοτικά ο σύλλογός μας δίνει την δυνατότητα προβολής της επιχείρησής σας μέσα από μια σειρά διαφημιστικών ενεργειών που αναλαμβάνουμε πριν και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Επίσης από φέτος θα κάνουμε χρήση ενός θεσμού  του Υπουργείου πολιτισμού, της πολιτιστικής χορηγίας.

Η Πολιτιστική Χορηγία είναι ένας θεσμός της ελληνικής πολιτείας που αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του πολιτισμού από πόρους προερχόμενους από τον ιδιωτικό τομέα ενώ ανταποδοτικά υπάρχει έκπτωση των πολιτιστικών χορηγιών από το εισόδημα.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη, για όποιον ενδιαφέρεται θα έχει σαφείς εξηγήσεις και από μας και από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου.

Σχετικά με τα χρηματικά έπαθλα των βραβείων, περιλαμβάνεται:

  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ www.iasff.gr, ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.

Η οικονομική ενίσχυση περιλαμβάνει :

  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.
  • ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας παρακαλούμε να μας στείλετε την κάρτα σας σε ψηφιακή μορφή το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας  

6980144402 κα Γραμμενοπούλου Βάγια

6936172659 κος Πέπελας Θοδωρής

6977206715 κα Βάφα Χριστίνα

Χορηγοί επικοινωνίας του 9ου Φεστιβάλ θα είναι η ΕΡΤ3 καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της (102FM και 95.8FM).

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας
Δ.Σ. Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ»